De salaris administratie van een bedrijf kan veel werk zijn om zelf te moeten doen. En omdat u uw aandacht moet vestigen op het primaire proces van uw bedrijf kan Fined de salaris administratie van u overnemen.

Fined is een financieel administratief bedrijf dat gespecialiseerd is in het doen van de salaris administratie van andere bedrijven. Fined zorgt voor een snelle administratieve afwikkeling van uw salarisadministratie, loonstroken, jaaropgaven etc. Verder kan fined nog vele andere dingen voor u doen zoals het opstellen van jaarrekeningen, het verzorgen van uw financiƫle administratie, het begeleiden van hypotheekaanvragen, het adviseren bij financieringsaanvragen, enzovoorts. Fined heeft een samenwerkingsverband met APZ Advies en begeleiding. APZ staat voor advisering en begeleiding op het gebied van arbeidsvoorwaarden, pensioenen en zorg aan werkgever en werknemer.

Wilt u meer informatie over het uitbesteden van uw salaris administratie? Kijk dan op onze website of neem contact met ons op (tel. 036 5485920).