Jaarrekening samenstellen in Lelystad, Almere of Amsterdam: Fined

Een jaarrekening samenstellen moet iedere ondernemer elk jaar doen om terug te kunnen kijken naar het afgelopen jaar. Zoals velen weten gaat hier veel tijd in zitten en wordt dit steeds vaker uitbesteed aan experts. Op basis van die samengestelde jaarrekening kan men dan een reëel toekomstbeeld schetsen. Er bestaan verschillende soorten jaarrekeningen zoals bijvoorbeeld een Geconsolideerde jaarrekening of een Interne jaarrekening, Fined kan u hierover uiteraard duidelijk informeren en u het beste advies geven. Bent u gevestigd in de regio: Lelystad, Almere en Amsterdam, dan komen wij graag een keer kennismaken en onze mogelijkheden bespreken.

Waarom Fined?

Fined is gespecialiseerd in onder andere uw jaarrekening samenstellen en geeft u hiermee een heldere blik op de toekomst! Voor een jaarrekening samenstellen zijn o.a. de kosten en opbrengsten nodig waaruit men een verlies of winst kan concluderen. De jaarrekening wordt meestal in het jaarverslag weergegeven en dan dus ook bekend gemaakt. Fined heeft naast het opstellen van jaarrekeningen uiteraard ook andere diensten met betrekking tot uw financiële administratie.

Meer weten?

Wilt u meer informatie over onze mogelijkheden om voor u een jaarrekening samenstellen? Bel ons dan vandaag nog op: 020 – 561 6090 of mail ons via: info@fined.nl voor een vrijblijvend informatie gesprek.