De loonadministratie bestaat uit veel verschillende soorten papieren. De drie belangrijksten zijn de loonstaat, de loonstrook en de jaaropgave. Om dit allemaal zelf te regelen is best moeilijk en veel werk. Het is misschien niet zo’n slecht idee om dit over te laten aan een loonadministratie specialist. Bij Fined hebben we deze specialisten en zij zullen zich met veel zorg over uw loonadministratie buigen.

Fined is een financieel administratief bedrijf dat zich bezighoudt met de financiële administratie van bedrijven en particulieren. Wij beschikken over vele specialisten, zo ook over een loonadministratie specialist die u de loonadministratie van uw bedrijf uit handen kan nemen. Fined kan naast uw loonadministratie ook uw totale BackOffice regelen. Uw totale boekhouding, loonadministratie, contractadministratie, receptie/telefoniste werkzaamheden etc. nemen wij u uit handen. Uw onderneming is daardoor 40 uur per week bereikbaar, en alles is up-to-date zonder dat u zich hierover zorgen hoeft te maken.

Wilt u meer informatie van onze loonadministratie specialist? Kijk dan op onze website of neem contact met ons op (tel. 036 5485920).