De debiteuren beheerder voor Lelystad, Almere en Amsterdam

Debiteuren beheerder nodig voor uw bedrijf in: Lelystad, Almere of Amsterdam? Een debiteur is een persoon of een bedrijf die nog moet betalen voor geleverde goederen of diensten. In een groot bedrijf worden debiteuren op een speciaal deel van de financiƫle administratie behandeld, de zogenaamde debiteurenadministratie die veelal overeenkomt met de klantenadministratie. Bent u op zoek naar een bedrijf met een debiteuren beheerder? Dan bent u bij Fined aan het goede adres.

Uw specialist in de regio Lelystad, Almere en Amsterdam

Fined is een bedrijf met administratieve dienstverleners, wij hebben dus ook een debiteuren beheerder voor u tot onze beschikking. Een debiteuren beheerder kan u assisteren bij de bewaking van uw debiteuren. Ook bestaat de mogelijkheid om uw beheer van debiteuren aan Fined uit te besteden. Hiernaast bieden wij nog vele andere diensten aan zoals het opzetten, inrichten en analyseren van de administratieve organisatie. Ook kan Fined u assisteren en begeleiden in de communicatie met bijvoorbeeld de Belastingdienst, (register)accountant, uw bank en de Bedrijfsvereniging (UWV).

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen als debiteuren beheerder zijnde? Bel of mail ons dan voor een vrijblijvend informatie gesprek via: 020 – 561 6090 of info@fined.nl.